245/45R18 Vredestein Wintrac Ice Naast

181.66 

184 laos

184 laos

Laius

Kõrgus

Diameeter

Rehvimõõt

245/45R18

Rehvitüüp

Kiirusindeks

Koormusindeks

XL

Lumi

Jää

,

Tootja

Tootekood: AI24545018TWICA22 Kategooria:

Kirjeldus

Vredestein Wintrac Ice rehvid: Talvise sõidujõu valla päästmine

Kui tegemist on talvise sõiduga, võib õigete rehvide omamine teha kogu vahe. Vredestein, tuntud rehvitootja, on välja töötanud mängumuutja talverehvide maailmas oma Wintrac Ice seeriaga. Need rehvid on loodud pakkuma erakordset jõudlust ja ohutust jäistel ja lumistel teedel, andes juhtidele enesekindluse isegi kõige karmimates talvistes tingimustes hakkama saada.

Muu lisainfo

Üks Vredestein Wintrac Ice rehvide silmapaistvaid omadusi on nende unikaalne mustridisain. Rehvi disain sisaldab suurt hulka lõikeid ehk lamelle. Need lõiked aitavad suurendada haarduvust jäistel pindadel, hammustades jääd ja pakkudes paremat haaret. Lisaks on mustridisain optimeeritud vee ja lörtsi eemaldamiseks, vähendades vesiliu ohtu ja parandades üldist juhitavust.

Wintrac Ice rehvide oluline omadus on ka spetsiaalse ühendi kasutamine, mis jääb isegi äärmiselt madalatel temperatuuridel elastseks. Elastsus võimaldab rehvidel kohaneda teepinnaga, maksimeerides kontakti ja parandades haaret. Rehvis kasutatavad ühendid aitavad ka vähendada veeretakistust, mis tulemuseks parandab kütusesäästlikkust.

Vredestein Wintrac Ice rehvid on varustatud ka unikaalse naastutehnoloogiaga. Naastud on strateegiliselt paigutatud mustris olevatesse plokkidesse, et veelgi suurendada haaret jääl ja tihedas lumel. Need naastud pakuvad täiendavaid haakuvaid servi, võimaldades paremat kiirendust, pidurdust ja kurvidesõitu libedatel pindadel. Naastutehnoloogia on loodud, et minimeerida teemüra ja vibratsiooni, tagades mugava ja vaikse sõidu.

Turvalisus on Vredesteini jaoks esmatähtis ning Wintrac Ice rehvid pole erand. Rehvid on loodud pakkuma suurepärast juhitavust ja stabiilsust isegi keerulistel talvistel tingimustel. Täiustatud mustridisain ja ühend töötavad koos, et pakkuda täpset roolivastust ja paremat pidurdusjõudlust, andes juhtidele meelerahu jäistel teedel.

Lisaks erakordsele jõudlusele on Vredestein Wintrac Ice rehvid tuntud ka vastupidavuse poolest. Rehvid on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja täiustatud tootmistehnikatega, tagades pika eluea ja suurepärase kulumiskindluse. See tähendab, et juhid saavad nendele rehvidele loota hooajast hooaega, muutes need pikaajaliselt kulutõhusaks valikuks.

Kokkuvõttes on Vredestein Wintrac Ice rehvid esimene valik juhtidele, kes soovivad talvistel teedel enesekindlalt hakkama saada. Nende innovaatiline disain, täiustatud tehnoloogia ja erakordne jõudlus pakuvad parimat talvist sõidukogemust. Olgu tegemist jäiste linnatänavate navigeerimise või lumiste mägiteede vallutamisega, Vredestein Wintrac Ice rehvid

Lisainfo

Laius

Kõrgus

Diameeter

Rehvimõõt

245/45R18

Rehvitüüp

Kiirusindeks

Koormusindeks

XL

Lumi

Jää

,

Tootja