Konditsioneeri täitmine

Konditsioneeri täitmine tagab mugavuse ja kliimasüsteemi tervise

Konditsioneeri täitmine on midagi, mida ei tohiks edasi lükata ükski autojuht – korrapäraselt hooldatud ning täidetud konditsioneer tagab konditsioneeri tervise, kliimasüsteemi pikaajalisuse ja täienenud sõidumugavuse. Kliimaseadmed töötavad alaliselt rasketes tingimustes, kus suured temperatuurimuutused ja vibratsioonid kulutavad erinevaid komponente, tuues kaasa väikesed lekked ning vajaduse konditsioneeri uuesti külmainega täita.

Miks on konditsioneeride täitmine ning kliimasüsteemide hooldus vajalik?

Kliimasüsteemi eluiga

Külmaine koguse alla normi langemisel peab kompress tegema rohkem tööd, mistõttu kulub see tavapärasest kiiremini. Regulaarse konditsioneeri täitmise toel on võimalik seda probleemi vältida, pikendades nõnda kalli komponendi tööiga ning säästes seejuures ka kütusekuludelt.

Sõidumugavus

Konditsioneeride täitmine tagab, et su auto salong läheb ka kõige palavamal suvepäeval kiirelt jahedaks. Täitmata konditsioneeriga ei ole võimalik saavutada salongis soovitud temperatuure, või võtab ihaldatud temperatuuri saavutamine oluliselt kauem aega.

 

Täidame külmaainega sõidukite kliimaseadmeid. Hooldamise käigus kontrollitakse süsteemi võimalikke lekkeid ja täidetakse süsteem uuesti külmaainega. Kasutame oma töös kaasaegset täisautomaatset kontroll- ja täiteseadet BREEZE ADVANCE DUAL, SPIN mis kontrollib süsteemi töökorras olekut, võimalikke lekkeid ja teostab vajadusel gaasi ja õli vahetuse süsteemis.

 

Teenus Hind
Kliimaseadmete hooldus ja täitmine kuni 600 g (R134a) 65 €
Külmaaine R134a kui kogus on üle 600 g 5 €/100 g
Kliimaseadmete hooldus ja täitmine kuni 600 g (R1234yf) uus 180 €
Külmaaine R1234yf kui kogus on üle 600 g uus 20 €/100 g
Kliimaseadmete vaakumikontroll 20 €

 NB! Kliimasüsteemi leketest, riknenud/valest külmaainest või mõnest muust anomaaliast tingitud ebaõnnestunud kliima täitmise katse eest tasub klient 20€. 



Traktorite, kombainide, ekskavaatorite ja metsatehnika puhul, mida pole võimalik meile kohapeale tuua, teeme ka teenust väljakutsena. 
Võta meiega ühendust Info@mrehvid.ee või Tel 5036579

 

 

Laadimine.